Небеска столица 2

Една од најубавите вили на најубавата планина во Србија

Копаоник
img

Соби

24 - 31 дек 31дек - 14јан 14 - 21јан 21 - 28јан 28јан - 04фев 4 - 11фев 11 - 18фев 18фев - 4март
800.00 € 979.00 € 892.00 € 800.00 € 764.00 € 800.00 € 979.00 € 800.00 €

24 - 31 дек 31дек - 14јан 14 - 21јан 21 - 28јан 28јан - 04фев 4 - 11фев 11 - 18фев 18фев - 4март
913.00 € 1,123.00 € 1,021.00 € 913.00 € 872.00 € 913.00 € 1,123.00 € 913.00 €

24 - 31 дек 31дек - 14јан 14 - 21јан 21 - 28јан 28јан - 04фев 4 - 11фев 11 - 18фев 18фев - 4март
1,031.00 € 1,262.00 € 1,149.00 € 1,031.00 € 985.00 € 1,031.00 € 1,123.00 € 1,031.00 €

24 - 31 дек 31дек - 14јан 14 - 21јан 21 - 28јан 28јан - 04фев 4 - 11фев 11 - 18фев 18фев - 4март
1,144.00 € 1,405.00 € 1,277.00 € 1,144.00 € 1,097.00 € 1,144.00 € 1,405.00 € 1,144.00 €

24 - 31 дек 31дек - 14јан 14 - 21јан 21 - 28јан 28јан - 04фев 4 - 11фев 11 - 18фев 18фев - 4март
1,277.00 € 1,564.00 € 1,421.00 € 1,277.00 € 1,221.00 € 1,277.00 € 1,564.00 € 1,277.00 €

24 - 31 дек 31дек - 14јан 14 - 21јан 21 - 28јан 28јан - 04фев 4 - 11фев 11 - 18фев 18фев - 4март
425.00 € 473.00 € 449.00 € 425.00 € 401.00 € 425.00 € 473.00 € 425.00 €

24 - 31 дек 31дек - 14јан 14 - 21јан 21 - 28јан 28јан - 04фев 4 - 11фев 11 - 18фев 18фев - 4март
425.00 € 473.00 € 449.00 € 425.00 € 401.00 € 425.00 € 473.00 € 425.00 €

24 - 31 дек 31дек - 14јан 14 - 21јан 21 - 28јан 28јан - 04фев 4 - 11фев 11 - 18фев 18фев - 4март
371.00 € 431.00 € 401.00 € 371.00 € 359.00 € 371.00 € 431.00 € 371.00 €

24 - 31 дек 31дек - 14јан 14 - 21јан 21 - 28јан 28јан - 04фев 4 - 11фев 11 - 18фев 18фев - 4март
347.00 € 407.00 € 377.00 € 347.00 € 335.00 € 347.00 € 407.00 € 347.00 €

24 - 31 дек 31дек - 14јан 14 - 21јан 21 - 28јан 28јан - 04фев 4 - 11фев 11 - 18фев 18фев - 4март
257.00 € 275.00 € 263.00 € 257.00 € 251.00 € 257.00 € 275.00 € 257.00 €

24 - 31 дек 31дек - 14јан 14 - 21јан 21 - 28јан 28јан - 04фев 4 - 11фев 11 - 18фев 18фев - 4март
233.00 € 227.00 € 233.00 € 233.00 € 227.00 € 233.00 € 227.00 € 233.00 €

24 - 31 дек 31дек - 14јан 14 - 21јан 21 - 28јан 28јан - 04фев 4 - 11фев 11 - 18фев 18фев - 4март
461.00 € 515.00 € 491.00 € 461.00 € 443.00 € 461.00 € 515.00 € 461.00 €

24 - 31 дек 31дек - 14јан 14 - 21јан 21 - 28јан 28јан - 04фев 4 - 11фев 11 - 18фев 18фев - 4март
437.00 € 497.00 € 467.00 € 437.00 € 425.00 € 437.00 € 497.00 € 437.00 €

24 - 31 дек 31дек - 14јан 14 - 21јан 21 - 28јан 28јан - 04фев 4 - 11фев 11 - 18фев 18фев - 4март
389.00 € 455.00 € 419.00 € 389.00 € 371.00 € 389.00 € 455.00 € 359.00 €

24 - 31 дек 31дек - 14јан 14 - 21јан 21 - 28јан 28јан - 04фев 4 - 11фев 11 - 18фев 18фев - 4март
275.00 € 281.00 € 275.00 € 275.00 € 257.00 € 275.00 € 281.00 € 275.00 €

24 - 31 дек 31дек - 14јан 14 - 21јан 21 - 28јан 28јан - 04фев 4 - 11фев 11 - 18фев 18фев - 4март
227.00 € 233.00 € 233.00 € 227.00 € 233.00 € 227.00 € 239.00 € 227.00 €

Опис

*Цени за наем на студио/апартман во еур за 7 ноќевања!

*Цени во соба за лице во еур за 7 ноќевања


Во цената е вклучено:

• Во апартмани: наем на студио/апартман за 7 ноќи (доплата за полупансион е задолжителна)

• Во соби: сместување на база полупансион

• Исхрана – шведска маса

• Користење на ски гардероба

• Бесплатен wi-fi

• Услуги на рецепција

• Игротека за деца

За престој пократок од 8 дена, доколку постојат услови, цената се зголемува за 25% на ден (минимум 3 ноќи).


Во цената не е вклучено:

  • Такса за престој 120 rsd За лице за ноќ. Деца 7 -15 г. 60 rsd за лице за ноќ
  • Осигурување 70.00 rsd за лице за ноќ. Се плаќа на рецепција
  • Полупансион (за сместување во апартмани): 2.500 rsd за лице на ден. Деца до 1.99 г. бесплатно; деца 2-9.99 г. плаќаат 50%
  • Дoплатата за полупансион е задолжителна.


Услови за престој во соби:

  • Деца 2-9.99 г. Во сите соби на сопствено или дополнително легло плаќаат цена намалена за 1.250 rsd на ден
  • Дете 2-4.99 г. во 1/2 соба (на заедничко легло) со 2 возрасни плаќа само полупансион 1.250 rsd на ден
  • Две деца до 10 г. Во соба на +1 помошно легло (со 2 возрасни), плаќаат по 50%
  • Деца до 1.99 г. - ГРАТИС
  • Доплата за 1/1 соба е 3.000 rsd на ден во КУЛА A и 2.000 - 2.700 rsd во КУЛА B зависно од смената.


Полупансион за корисниците на апартмани

Полупансион 2.500 rsd на ден за лице; Деца до 1.99 г. бесплатно; Деца 2 – 9.99 г. плаќаат 50%;

Доплатата за полупансион е задолжителна за гости во апартманите.

Локација

Цена

227.00 €

Детали

Се наоѓа над објектот Небеска столица 1, на скијачката патека „Пајно-Пресло“ (Машинац), во непосредна близина на хотел Гранд. Одличен избор за семејства со деца.


icon

Добијте ги последните новости и понуди

Претплатете се на нашиот билтен

Побарај понуда

Одбери особи

Возрасни

12+

1
Деца

2 - 12 години

0
Бебиња

Под 2 години

0

Ви благодариме на барањето за понуда од нас

Нашиот тим го доби вашето барање, ќе ве контактираме наскоро